Da li ste pokušali da deinstalirate i ponovo instalirate aplikaciju ako je to moguće?
pozz,,ako neko ima ili zna odakle skinit ,potreban firmware za ( catee ct200 dual-core android 4.2 ) za ovaj mobil ,,jer problem je nemoguce se rijesit ove greske,,ne pomaze ni hard reset,
2015-08-12-20-24-31-125.jpg
Da li ste pokušali da deinstalirate i ponovo instalirate aplikaciju ako je to moguće?
A da li ste pokušali da rutujete telefon pa tada da obrišete aplikaciju?
ne,,ako moze malo upustvo ili link ka upustvu,,hvala
Pokušajte sa softverom iRoot.
Postupak je uglavnom isti za sve modele koji su podržani.
- konektujete uključen uređaj na PC
- u Developer meniju uključite USB debugging mod
- sačekate da Windows instalira drajvere za uređaj (samo pri prvom konektovanju na taj pc)
- startujete iroot
- iroot prepozna koji je uređaj u pitanju i ponudi vam da uradite root
- potvrdite i sačekate da se rutovanje završi
- restartujete uređaj ukoliko to iroot već nije sam uradio
- igranka može da počne
ponovim sve po tvom upustvu,,jer sam vec pokusao sa ovim iroot ali nije mi odradilo do kraja,prekino sam proces ,jer na mobil instal nekih kineskih aplikacija ( dal tako i treba ) hahaa,mobil sam posle hard reset vratio u prijasnje stanje,,e sad sredjujem kom dali mora ili je usput pokupilo nekih programa a antivirus to sve prepoznao kao virus pa sad slijedi brisanje,,i da je taj program zamijeni i mac mobilnog ( koliko vidim meni je zamijenilo )
Izmenio vidakovicd : 30-09-15 u 20:19
Potrebno je da se instaliraju te dve kineske aplikacije kako bi root bio uspešno odradjen.
Bez njih proces se prekida.
odradio po upustvu ,dobio mogucnost i obrisao navedenu aplikaciju,,ali sad drugi problem posle brisanja te aplikacija deskop mobilnog mi prazan nemam uvid u ostale aplikacije,,probao fabricko i hard reset isto opet,,imal koja opcija da se ponovo instalira ta j*** aplikacija na mobilni ,,
2015-10-12-09-55-25-539.jpg
Potražite stock rom za taj telefon i pokušajte da uradite upis.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži