Da li telefon i dalje pravi problem ili je to bilo samo prvog dana?
Pozdraw svima, imam zte kis lite uzet iz vipa vec prvi dan kad sam se vratio kuci iz vipove poslovnice i kad sam hteo da isprobam kameru, telefon je krenuo da se misli nekih par sekundi i onda se pojavila poruka sledece sadrzine SORRY THE APPLICATION CAMERA (PROCES COM.ANDROID.CAMERA) HAS STOPPED UNEXPECTEDLY PLEASE TRY AGAIN i ima posle kao fazon prinudno zatvaranje. Meni bilo glupo sad da saljem tel u servis zbog toga, inace ostalo sve radi ekstra, mala mu je interna memorija i ram memorija ali ne smeta mi za sad.... Molio bih sve one koji su imali ovakav problem i resili ga da mi pomognu..... da napomenem nisam nista cackao niti pokusavao... zato ovim putem trazim pomoc.... Unapred hvala...
Da li telefon i dalje pravi problem ili je to bilo samo prvog dana?
Nazalost i dalje pravi problem mislim samo sa kamerom, znaci nece da udje u kameru i izbaci tu poruku koju sam vec napisao... mislim da se radi o nekom softverskom bagu ili tako nesto... da rezimiram nisam nista pokusavao, on i dalje pravi problem samo sa kamerom ostalo radi bez prekora....
Može biti softverski bag ili hardverski problem.
Najbolje je da telefon reklamirate operateru, imate dve godine garancije.
Obavezno testirajte telefon prilikom preuzimanja.
videcu, mozda ga i odnesem... nemam pojma zasto ja to odmah nisam proverio... nema veze u svakom slucaju imam 2 god garancije... Hvala
Bibane odnesi telefon slobodno na reklamaciju, platio si ga i nemaš razloga da se ustručavaš.
oki odnecu ga jedan dan, malo da dodjem do vremena posto rintam po 12 sati dnevno....
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži