Pokušajte preko weba da pošaljete aktivacioni kod za Viber.
Imam problema sa instalacijom Viber-a. Imala sam ga, ali sam ga unnistal, pa sam ga sad opet instalirala. Ali sad nece da mi posalju code. Pise:"the phoe number you entered could not be associated with a viber account".
Da li neko zna sta da radim?
Hvala unapred.
Izmenio Tiger : 17-10-13 u 23:03
Pokušajte preko weba da pošaljete aktivacioni kod za Viber.
Viber mi ne radi na androidu 4.1. dok je na 2.3 radio bez problema.Ja čujem sugovornike ali mene niko ne.
Na LG l3 mi radi a na LG l3 II nikako
Viber ste instalirali sa Google Play-a direktno?
imam problem da se ukonektujem na viber,kad otkucam broj tel umesto da mi stigne kod pise mi An internet connection is reguired to set up Viber.Check your connection and try again .DRUG JE NESTO CACKAO U PRIVACI i sad nema sanse da se udje kako resiti ovaj problem
Koji model telefona koristite i koja verzija operativnog sistema je u telefonu trenutno?
Eo meni recimo instaliram ga dam svoj broj,dam i aktivacijski kod i nista me vise nepita niti mi dodje poruka kao u video klipu...sta da radim? :S
Pokušajte aktivaciju na alternativni način pomoću Call back opcije.
Imam telenor smart pro2 telefon Ne mogu da koristim Viber posedujem novu verziju.Preporucuju mi da usnimim stariju verziju vibera.Na koji nacin mogu da dodje do starije vezije vibera za ovaj telefon inace alcatel
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži