Poštovanje svima,
Od nedavno koristim model 9810 i imam problem sa indetifikacijom dolaznih poziva,tj.izbacuje mi br.tel,ali ne izbacuje ime,iako su uredno memorisani. Ovo se dešava samo kada je telefon zaključan!!! Hvala
BlackBerry telefoni se dekodiraju isključivo putem kodova, tako da ne postoji bojazan da će se telefon ponovo zaključati posle upisa nove verzije softvera.
Poštovanje svima,
Od nedavno koristim model 9810 i imam problem sa indetifikacijom dolaznih poziva,tj.izbacuje mi br.tel,ali ne izbacuje ime,iako su uredno memorisani. Ovo se dešava samo kada je telefon zaključan!!! Hvala
Najverovatnije da se radi o fabričkoj grešci u softveru telefona.
Da li ste pokušali da uradite update?
Pa možda bi pokušao uz 'malu' pomoć. Iskreno nisam baš ekspert za telefone,ali sam bar uspeo da skinem blackberry desktop software...
Instalirajte BlackBerry desktop softver i pokrenite ga.
Prikačite uključen telefon i sačekajte da Windows instalira potrebne drajvere.
Napravite backup telefona.
Kada to završite ići ćemo na sledeći korak.
Urađeno...obavljen backup
Kada kliknete na BlackBerry 9801 u BB desktop softveru u istom prozoru gde ste radili backup ispod bi trebale da stoje informacije o tome da li postoji novija verzija.
Software version: prikazuje trenutnu verziju softvera u Vašem uređaju
Update available: prikazuje poslednju dostupnu verziju softvera za Vaš uređaj
Ako možete kopirajte ove informacije ovde na forum pa ćemo nastaviti dalje
Software version: 7,0 Bundle 1355, nema update available
Koji model telefona ste koristili pre BB 9810?
nokia 72e. Mnogo lakši telefon za korišćenje,a poslovan je...baterija drži duže,lakši za slanje mail-ova itd. S obzirom da mi treba 99% za razgovore,puno mi znači i indentifikacija dolaznih poziva,ali ....Mada moram priznati 9810 mi se mnogo dopada.
Izmenio goransliman : 26-02-15 u 20:13
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži