Ima li negde u telefonu da piše koji OS je instaliran?
pozdrav svima
interesuje me jedna stvar...
imam iphone 4
kopiju.... al nije iOS a nije ni android, vec java, pa kako se to moze srediti da se digne novi sistem, neki android?
Ima li negde u telefonu da piše koji OS je instaliran?
pozz svima
Kupio sam kineski klon iphone 4s,medjutim mislim da nije instaliran iOS 5.1 kako sto je navedenu u telefonu.Model je MC318LL i po specifikaciji u telefonu ima kapacitet 64GB.Kad se povezem sa pc izbacuje mi podatak da je interna memorija 173Kb a eks. memorija 3GB.Postoji li opcija instalacije iOS-a na telefon ili Androida, posto mu je memorija izuzetno mala.
Hvala unapred
Na žalost ne postoji opcija da se na takav telefon instalira iOS.
Ima li neke oznake MTK recimo kada se telefon prijavi na PC ili negde u softveru telefona u podešavanjima?
Nema, uradio sam mu restore i sada nece da mi otvori igrice koje su bile na telefonu.Izbacuje poruku insert a valid sim card.Ako je moguca instalacija nekog OS ok, a ako ne nema veze, skola za buduce vreme da se ne kupuju klonovi...
Na žalost ne postoji mogučnost instalacije originalnog iOS na kineskim telefonima.
Moja kopija iPhona 4 se teško pali, posle milion pritiskanja slučajnom kombinacijom dugmadi se pokrene.Inače se puni sasvim normalno i pokazuje ime na PC-u MT6235. Kako da rešim problem uključivanja.
Može se desiti da taster za uključivanje ne radi kako treba. Da li ste telefon nosili do nekog servisa?
Bio sam u servis, ali servisi u Gračanici i nisu neki. Naime tada nije mogao da se upali, oni su mi rekli da ne mogu ništa a onda sam ja pritiskanjem raznih kombinacija uspeo da ga upalim. Međutim zna on da se isključi i u toku rada. Dok se puni lepo prikazuje sliku pinjenja a kad pritisnem da se upali samo se upali pozadinsko svetlo i ništa. Hoće nekad da se upali kombinacijom gornjeg tastera za paljenje i tastera za pojačavanje.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži