Pokušajte prvo da uradite hard reset. Ako to ne pomogne daću Vam sledeći predlog.
Jutros sam zatekao ugasen telefon, bio je na punjacu. Kad ga upalim, krene da se pali i stane na onom "dobre stvari pokrecu svet". Vadio sam i bateriju i karticu, ali opet nece? Jel zna neko sta se desava i kako da resim problem ili mora u servis? Hvalaa...
Pokušajte prvo da uradite hard reset. Ako to ne pomogne daću Vam sledeći predlog.
Mozete li da mi date neki link gde mogu da nadjem program za rutovanje telefona, hitno mi trebaa!!
Softver za rutovanje Super1Click
Kako da uradiš root na Alcatel 995 HD
1. Preuzmi SuperOneClick i prebaci ga na Desktop
2. Raspakuj fajlove na Desktop
3. Uključi USB debugging opciju na telefonu Menu>>Settings>>Applications>>Development>>USB debugging.
4. Kada je USB debugging uključen, konektuj telefon na PC koristeći USB kabl
5. Pokreni SuperOneClick
6. Izaberi alcapwn iz Exploit padajućeg menija u softveru
7. Klikni na Root taster i sačekaj
8. Potrebno je nekoliko sekundi da se ovaj proces završi
Imam ot 995 telenorov i u njega je android 2.3.6 kad ocu da ga nadogradim na 4.0.4 skine mi 200mb i onda pise provjera firmvera a nakon toka nesto kao nije uspjelo.Postoji li neki drugi nacin da ubacim 4.0.4????????
Imate u temi Alcatel OT 995 - kako uraditi upgrade sa Androida v2.x na v4.x detaljno objašnjenje.
Pozdrav. Razmisljao sam da ubacim neki custom rom na ot 995 i trazio sam svasta po netu. Sada imam telenorovu verziju 4.0.4 i citam po forumima kako ubacivanjem custom roma se dobije velika razlika u brzini i sve to. Pa da vas zamolim ako mozete da mi pojasnite sta treba da uradim od tog root`ovanja, flash`ovanja i ubacivanja svaceka da bi telefon koristio maksimalan kapacitet koji moze. I da citao sam da bi trebao da je najbolji `kitkat`. Ali da pitam vas za misljenje posto se razumete.
Da li neko negde ima Telenorov rom za njega? Ja prešao na C9 i imao Cyanogen mode na 995. Sad ga dao klincu, ali na cyanogen ne radi zadnja kamera i ne radi mu viber, što meni nije smetalo, ali njemu treba. Probao sam i stariju verziju vibera, ali neće i dalje...
Kako ovo rešiti?
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži