Pozdrav. Izgubio sam alcatel ot 995 slusalice koje sam dobio uz fon. Samo da vas pitam da li bi trebale da rade sve slusalice 3,5 mm na tom telefonu. Npr i od Nokie i Samsunga.. I da li ce se drugacije cuti?
Pokušajte da upišete neku od Android 4xx neoficijelnih verzija.
Pozdrav. Izgubio sam alcatel ot 995 slusalice koje sam dobio uz fon. Samo da vas pitam da li bi trebale da rade sve slusalice 3,5 mm na tom telefonu. Npr i od Nokie i Samsunga.. I da li ce se drugacije cuti?
Radiće bez problema, ali će doživlja biti drugačiji. Razmislite i o Sony i Phlips slušalicama koje su kvalitetne takodje.
Pozdrav, pokvario sam ulaz za punjac na Alcatel OT 995, i ne mogu nikako da punim telefon, takodje mi ne radi mikrofon, moze li to da se napravi i koliko kosta sve to?
Mogućnost popravke zavisi od oštećenja koje je načinjeno.
Da li se rasklapali telefon?
U praksi mikrofon veoma retko bude uzrok kvara. Najverovatnije je problem u perifernim delovima ili samom audio čipu.
Sve može da se popravi, samo je pitanje ima li delova i da li je popravka isplativa u odnosu na cenu aparata.
Savetujemo Vam da posetite najbliži servis kako bi pregledali aparat i predočili moguću cenu popravke.
U redu, hvala Vam.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži