idem sutra da kupim ovaj telefonna par foruma/stranica sam procitala da skype ne radi dobro, tj da radi samo audio a ne video... pa me zanima da li je to tacno? inace, uzecu ga preko telenora
Za sada nema koliko je nama poznato.
idem sutra da kupim ovaj telefonna par foruma/stranica sam procitala da skype ne radi dobro, tj da radi samo audio a ne video... pa me zanima da li je to tacno? inace, uzecu ga preko telenora
Milice skype nema podršku za video pozive na većini Android telefona, pa tako ni na Alcatelu 997. Za video pozive probajte Tango aplikaciju.
POzdrav svima! Uzeo sam pre neki dan Telenor Smart HD pa me interesuje gde mogu da rootojem ovaj telefon.Preko kojeg programa bi mogao da odradim sam!
Imam i ZTE -SKATE njega sam rootovao preko UnLookRoot-a ne znam da li preko njega moze da se odradi i ovaj Telenorov Smart HD!
Ima veoma losu RAM memoriju pa mozda ako se root odradi da se poboslja RAM memorija.Hvala unapred!
Izmenio VLAJKO : 31-03-13 u 15:47 Razlog: Nedovrseno poslata poruka!
Evo ovde imas uputstvo kako da uradis root na Alcatelu OT 995
ne rade mi slova r,d,x. Zna li neko nesto o tome.
Slova ne rade ni u jednoj aplikaciji? Ne rade ni kada je telefon postavljen položeni položaj?
Uzeo sam telefon preko Telenora, Telenor Smart HD odnosno Alcatel OT 995.
Uradio upgrade ma zvanični ICS.
Zanima me da li kod OT-995 ili Telenor Smart HD postoji mogućnost da se telefon ponaša kao USB host, radi povezivanja OTG kablom periferija kao što su zvučne karte, miš, tastatura, USB HDD itd. Koji su preduslovi za to?
Dosadašnje probe sa HAMA USB OTG kablom nisu uspele. OTG Helper app pokazuje prisustvo OTG kabla, ali se periferije ne detektuju.
Pozdrav.
Na žalost ne postoji mogućnost da Alcatel 995 radi kao USB host.
Mislim da je bilo priče da neki Motorolini modeli imaju podršku za tako nešto, ali iskreno nisam siguran.
Ljudi pomagajte.Hocu da update android sa onog 2.3.6 na onaj bolji 4, u telenoru sam i pise da potoji update. Pokusao sam ali kada god stigne do 100 posto pise mi sacekajte da se proveri, da bi krenula instalacija i odjednom pise greska u podacima pokusajte kasnije....
Baterija mi je bila preko 60 posto i imao sam memorije na sd kartici. Samo mi se prvi put kada sam pokudao ovo iskljucio wifi i prekinilo skidanje. Posle sam pokusavao jos nekoliko puta i nece
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži