Da li ste možda pokušali da uradite update softvera? Možda imate stariju verziju koja pravi problem.
Da li ste možda pokušali da uradite update softvera? Možda imate stariju verziju koja pravi problem.
Pokušajte kao što je dr.mobile opisao u temi Kako da uradite update softvera Alcatel telefona.
Da Vas ne zbuni Vaš je brendirani Alcatel za firmu Vodafone koja je vlasnik VIP-a.
Ne mogu da nadjem odgovarajucu verziju PC suita, skinuo sam par i ni jedna nece na win 7 64bit. Nasao sam ipak ali racunar mi ne prepoznaje telefon, kad ukljucim usb pise mi kao da sam prikljucio usb punjac i imam da biram na telefonu 3 opcije: Mass storage, Webcam i COM port.. a u vodafone 555 blue pc suite ne prepoznaje da sam prikacio telefon
Izmenio ex0s : 04-09-14 u 18:31
Na oficijelnom sajtu ga na žalost više nema.
Ranije sam imao aktiviran phone code, tj da mi trazi sifru kad se otkljuca telefon, i to sam iskljucio, medjutim sad sam hteo ponovo da ukljucim to ali trazi mi staru lozinku da bi mogao novu da upisem, a ja staru ne znam :/ sta moze tu da se uradi a da nije vracanje na fabricka podesavanja?
Pokušajte 1234 ili 0000.
Ako nije ni jedan od ova dva trebalo bi da se uradi reset na fabrički.
Upesno, 1234 je bilo. Ali jos uvek nisam resio problem zasto vodafone pc suite nece da prepozna da sam prikacio telefon na usb, pise not connected..
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži