Kupujem bateriju za SonyEricsson X10 mini , novu ili polovnu , svejedno. Moze i ceo telefon kome je otisla ploca , touch ili ekran .
Ćao Marijana , svakako da tvoj telefon ima neku vrednost. Reci mi kako se ponaša odkad je prestao da radi. Pozdrav
Hmm, po svemu opisanom to liči na moju situaciju jer i moj se slično ponaša, čim povuče malo više struje on se restartuje. Mada ne mora da znači jer moj i dok je na punjacu se restartuje. Reci mi jesi li probala da ga resetujes na fabrička podešavanja? Drugi uzrok takvog ponašanja može da bude ako je nekad telefon bio kvašen, možda je to slučaj kod tebe.
recimo da je moguce jer imam klince koji lako unistavaju moje telefone. vidim da si serviser mozda mi mozes pomoci sa drugim unistenim telefonom?
Hajde da probamo , šta su majstor - kvariši :-D njemu uradili?
imam glupi huawei g6609 dual sim ne radi mu tastatura "edx taster na lavo i taster na gore" oni su inace u liniji ! ne mogu ni master reset da uradim! neko ga je grickao ,verovarno da je otislo zbog vlage
Da, vidim kako stoje tasteri. Verovatno da je od vlage stradao neki vod koji povezuje sve te tastere. Ako nije odavno pokazao taj problem verovatno je da može da se sredi i da opet funkcioniše kao pre. Problem je što ništa Vi ne možete tu sami da uradite jer je potrebno otvoriti telefon, očistiti ako ima tragova oksidacije i eventualno izvući novi vod ako čišćenje ne pomogne. Voleo bih da sam mogao biti više od pomoći u ovom slučaju. Neznam kako se kreću cene u Pančevu ali ovde kod nas takva popravka bi bila od 600 do 1200 dinara.
to je od pre par dana mi smo pokusavali da otvorimo i da vidimo da nije nesto zapelo al nismo uspeli,bio je na radijatoru bez bat da se osusi ako je od toga ali nista.pa probacu ovih dana da ga odnesem ,zeznuli smo garan kad smo ga otvarali
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži