Motrola-Defy-Mini.jpg
Proizvođač: Motorola
Model: Defy Mini
Mreže: GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 900/2100, HSDPA 850/1900 ili HSDPA 850/2100
Prenos podataka: GPRS, EDGE, Speed, Bluetooth, USB, WLAN
Operativni sistem: Android OS, v2.3.6 (Gingerbread)
Dimenzije: 109 x 58.5 x 12.6 mm
Težina: 107 g
Tastatura: touchscreen
Displej: TFT kapacitivni touchscreen, 256K boja
Interna memorija: 512 MB ROM, 512 MB RAM
Memorijska kartica: microSD, do 32GB
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth: v2.1 sa A2DP
USB: microUSB v2.0
Kamera: 3.15 MP, 2048x1536 piksela
Video: Da
Procesor: 600 MHz
Baterija: Standardna, Li-Ion 1650 mAh
Ukoliko imate problem sa ovim telefonom, slobodno postavite komentar, a mi ćemo Vam pomoći da rešite problem.
od nedavno u galeriji umesto sličica stoje iste animacije sa crvenim katancima iza kojih se kriju slike. ne mogu ih listati već samo nasumice otvarati jednu po jednu. kako da ih vratim kako su do skora bile? telefon je motorola defy mini.
Da li ste možda instalirali neku novu aplikaciju na telefonu?
Nisam u tom periodu baš ništa instalirao, osim ako je on sam nadogradio neku već postojeću aplikaciju. Primetio sam problem ubrzo posle prenošenja slika preko usb kabla sa telefona na računar. Takodje sam jednom prilikom u podešavanju privatnosti pokrenuo -pravljenje rez. kopija i posle nekoliko sekundi zaustavio to. To je sve čega mogu da se setim, a može Vam biti od pomoći.
Da li se radili Copy ili Move slika sa telefona na PC?
Radili ste move (kopiranje uz istovremeno brisanje) ili samo copy (bez brisanja slika sa telefona)?
Ako ste radili move preporučujem vam da izvadite karticu iz telefona ubacite je u neki USB čitač kartica prekopirate vama bitne podatke a zatim uradite formatiranje kartice.
Ubacite karticu u telefon i sačekate da telefon odradi ponovnu inicijalizaciju.
Ili ako imate drugu praznu karticu ubacite je u telefon i napravite par snimaka da vidite dali će se isto dešavati.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži