Da bi internet radio, kartica mora biti aktivirana za takvu uslugu.Nazvaces korisnicki centar Telekoma i objasniti o cemu se radi ili poseti ovu stranicu,mozda nadjes odgovor za svoj problem.
Pozdrav,
Prijavila sam se kod Telekoma za ADSL, i pošto trenutno nemaju mogućnosti da mi priključe ADSL dobila sam na korišćenje USB modem Huawei E153.
Instalirala sam po uputstvu sve kako treba, program se startuje ali nikako ne mogu da se povežem na internet.
Dali je neko imao ovakav slučaj i dali ga je rešio?
Da bi internet radio, kartica mora biti aktivirana za takvu uslugu.Nazvaces korisnicki centar Telekoma i objasniti o cemu se radi ili poseti ovu stranicu,mozda nadjes odgovor za svoj problem.
Pozdrav,
Hvala za informacije, zvala sam ih telefonom ali nisu mogli da dokuče šta je problem, pa ću morati da odem do korisničkog servisa.
proveri podesavanja:
apn: gprsinternet
user: mts
pass: 064
Uspela sam da rešim problem. Problem je bio u tome što sam ja imala podešavanja za post paid a kartica mi je pree paid, pa nikako nisam mogla da se konektujem.
Hvala svima
Da ne otvaram novu temu, može li da se dekodira ovaj Huawei modem, da mogu da ga koristim sa drugim karticama gde nema MTS signala?
Pozdrav Nevena,
Huawei W153 može da se dekodira bez ikakvih problema, potrebno je da svoj modem odnesete u neki od servisa u Kragujevcu.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži