Symbian os korisniku moze pruziti i mnogo vise ako korisnik koji ga koristi zna sta zeli i kako te aplikacije da upotrebi. Za Symbian postoje sve sto i za druge oerativne sisteme.
Evo nekih aplikacija koje su meni vrlo korisne.
SmartSettings, sa kojom mozete podesiti otkljucavanje i zakljucavanje telefona nekom vasom kombinacijom tastera a jos moze posluziti i kao precica za jos neke aplikacije koje su korisniku potrebne.
Youlu Address Book, adresar kontakta koji treba imati u telefonu. Smart biranje na pocetnom ekranu, sms poruke i duzine poziva za svaki kontakt, sinhronizacija sa serverom i jos mnogo toga.
Alon MP3 Player, dobar muzicki plejer.
vHome, deskop na kome se mogu raditi dorade koje su vam potrebne, ima i vremensku prognozu.
Swiss Manager. je menadžer koji sadrži tri aplikacije u jednom : Task Manager , informacioni sistem , i fajl menadžer . Funkcije uključuju : status ikona sa vremenom i memorije displej, upravljanje pokrenutih procesa , memorije optimizacija, napredni fajl manipulacije, kompletan uvid u funkcije telefona , i još mnogo toga .
JbakTaskMan jos jedan dobar task menadzer koji ce pokazati pokrenute procese, otvorene programe, sve programe i teme itd.
Jos bih dodao Best aplikacije Smartphoneware http://nokia-n79-software.smartphoneware.com/
Handy epocware http://nokia-n79-software.epocware.com/index.html

Uz pomoc google sve ovo se lako moze naci u ful izdanju.
pozz...