Nemojte se ljutiti na servisere jer servisni alati su dosta skupi i zahtevaju neprestana ulaganja u pogledu raznih aktivacija, kablova itd.
to za hardver znam...i sifra je bila kombinacija da datuma rodjenja ali ne znam kojim redom...ali cena koju traze po servisima u kg su vise nego bezobrazne da bi mob 'flesovali' .
Nemojte se ljutiti na servisere jer servisni alati su dosta skupi i zahtevaju neprestana ulaganja u pogledu raznih aktivacija, kablova itd.
Rado bih ti pomogao da si mi dje blize ali ovako, ne mogu jer je to 1 minut posla, mislim citanje sifre sa telefona.![]()
kako da flesujem nokia c3-00 na najnoviju verziju 8.71 ako je kod nas dostupna 8.63 ? da li mogu da skinem firmware za neki drugi product code pa da ga flesujem na moj telefon?
Ako je firmware sa nekim drugim product kodom nećete imati srpski jezik na telefonu.
Sve zavisi od samog softvera telefona, ali mislim da nećete imati naša slova ako nema ni jednog od EX YU jezika u tom paketu.
Koliko dugo moze da traje,flesovanje?
Možda sve skupa 2-3 minuta kada je preuzet kompletan flash sa interneta.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži