ma nemam aplikaciju odem na operu mini i udjem i nista....probam i na onaj drugi pretrazivac i nosta
Trebalo bi da već postoji ugradjena aplikacija za YouTube ako se ne varam ili mu pristupate preko browsera?
ma nemam aplikaciju odem na operu mini i udjem i nista....probam i na onaj drugi pretrazivac i nosta
Da li ste probali da uradite Clean cache u podešavanjima Opere mini?
Da li se drugi sajtovi učitavaju normalno?
I to sam probao!I nista...kad udjem pise ono veza nije uspostavljena.Samo me cudi kako sam pre mogao?Nista nisam ni namestao cim asm kupio usao i radi...
Hmm.. Problem bi možda mogao biti u podešavanjima za pristup internetu.
Koju karticu trenutno koristite u telefonu, da proverimo podešavanje profila za pristup internetu?
sad koristim mts al mislim da sam sve namsestio dobro....nzm...
Pogledajte temu Podešavanja za MTS gprs internet i čisto proverite da li ste sve postavili kako treba. Jedan izostavljeni znak može da pravi problem.
Resio sam nekeko problem...tj resio se sam od sebe...Ali mozete li mi pomoci oko jave-imam problem sa igrama.Mnoge igre mi ne rade kad ih instaliram i kad ih pokrenem samo me izbaci.Neke igre mi i rade ali odjednom se pojavi crni ekran i onda se pojavi sivi ekran i onda se pojavi pocetni ekran telefona.Mislio sam da su to igrice sumnjivog porekla pa zato ne rade ali mi ni jedan Pes ne radi krene vreme da ucitava i tako zabode na pola i stoji.Moze li da se popravi nekim upgradeom sistema ili bilo kako? Hvala
Prosto postoji nekompatibilnost izmedju igara i vašeg telefona.
Taj problem na žalost nije lako rešiv.
Pa jel to ne moze da se resi?Jel to problem koji je zbog kvara telefona ili telefon jednostavno ne podrzava to?Mogu da ga odnesem u servis da ga poprave?
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži