Poštovani kovacc56,
Da li ste dobili odgovor od nas? Ako niste, molim vas proverite JUNK i SPAM folder.
e ljudi poslao sam zahtev za dekodiranje za alcatel ot 799 i prodje dan,a meni nista ne stize na mail.
Poštovani kovacc56,
Da li ste dobili odgovor od nas? Ako niste, molim vas proverite JUNK i SPAM folder.
nisam dobio nista.......
Poštovani Ivane,
Prosledili smo vam odgovor još jednom na email.
Takodje smo vam prosledili odgovor i putem privatnih poruka.
Nisam znao gde da postavim pitanje pa sam odlucio da postavim u svoju raniju temu...Kada sam kupio telefon alcatel ot 799 mogao sam da idem na youtube...Posto je dosta skidalo kredita nisam ulazio na njega ali sam mogao...skoro sam dekodirao tel. i ne mogu da gledam video na youtube.Kada udjem u video pocne da ucitava i pise veza nije uspostavljena i nece da radi...Molim vas za pomoc
Hvala unapred!
Koristite usluge kojeg operatera?
Sad imam mt:s karticu,a probao sam i sa vip karticom i nece...samo se pojavi crn ekran i da krene i pise ono veza nije uspostavljena...nzm. zvao sam ja operatera i on kaze da ako moze da udje na mondo onda radi gprs,a za toutube ih bole uvo...Mozda treba nesto podesiti,a mozda i neki video player?
Pomagajteee...![]()
bilo ko???
Možete li da pregledate bilo koji web sajt preko GPRS-a?
Ukoliko možete problem je u brzini interneta koju može da podrži vaš telefon, a koja je nedovoljna za učitavanje sadržaja sa YT-a.
Alcatel 799 može da podrži najviše EDGE brzinu prenosa podataka (Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps)
Ukoliko nikako ne možete da se konektujete na internet potrebno je da pravilno podesite konekciju na internet.
Podešavanja za MTS internet.
Podešavanja za ViP internet.
Ma ne verujem da je do toga...pre sam imao sony ericson w200 i mogao sam da upalim youtube secam se al je ucitavalo mnoogo sporo...Ja vam kazem da sam isao na youtube kad sam tek kupio telefon!Da to nije do nekih flash playera i ostalih gluposti? Hvala na odgovoru
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži