Da li telefon možda ispadao?
pozdrav.telefon ne mogu da ugasim na taser za gasenje i sam se resetuje tj pali i gasi nakon nekog vremena
Da li telefon možda ispadao?
pretpostavljam da jeste to je sinov telefon pa mislim da mu je ispao . pretpostavljam da je maticna u pitanju
Moguće da nije matična ploča već neki drugi kvar koji uzrokuje resetovanje. Recimo da prilikom pada telefon može da padne direktno na taster za uključenje /isključenje koji tada zaglavi i uzrokuje stalno resetovanje.
Mogu biti i mnoge druge situacije. Savetujemo Vam da posetite najbliži servis u Somboru i detalno im opišete situaciju usled koje je došlo do kvara kako bi lakše mogli da Vam pomognu.
bio sam u servisu. menjali su taster ali nije do njega probali su novi softver ali nista pa su odustali. verovatno se ne isplati cackati po hardweru.
Na žalost za ovaj model se ne isplati ulagati veći novac za popravku. Možete na KP-u pronaći ispravan telefon sa lošijom maskom i na taj način doći do jeftinijeg kompletnog telefona.
Da ne otvaram novu temu, postaviću pitanje ovde.
Telefon mi je pre neku nedelju sam od sebe krenuo da ispušta neki čudan zvuk i vratila sam ga na fabrička podešavanja, nakon čega je problem rešen (ili sam bar ja tako mislila). U međuvremenu se ista situacija ponavljala još jednom (ili dvaput), ali nije nešto preterano dugo trajalo. Sve do danas kada sam opet pokušala i vraćanje nafabrička i hard reset, ali zvuk se i dalje čuje (čak i kada je telefon isključen, prestane jedino kada skroz izvadim bateriju).
Šta bi tu moglo da bude problem?
Da li možete da locirate odakle se čuje zvuk? Iz slušalice, zvona ili sa nekog drugog mesta.
Rešen je problem, u međuvremenu sam ga ipak odnela u servis.
U pitanju je bila vibracija koja je neprestano radila, pošto je "otišao" motor koji reguliše njeno isključivanje/uključivanje.
Hvala u svakom slučaju.![]()
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži