Pokušajte da pomoću ovog koda pristupite inženjering meniju telefona *#*#3646633#*#* i proverite da li postoji test za kameru.
Ako postoji napišite šta je telefon prijavio prilikom testa.
Screenshot_2016-02-21-22-57-17.jpg
Od nedavno imam problema sa kamerom telefona, zaista mi nije jasno kako je doslo do ovoga.
Telefon je odjednom poceo ovo da radi, i ne dozvoljava mi da koristim kameru.
Probao sam i hard reset, ali nema razlike nikakve!
Molio bih vas da mi sto pre odgovorite i pomognete.
Unapred sam zahvalan
Pokušajte da pomoću ovog koda pristupite inženjering meniju telefona *#*#3646633#*#* i proverite da li postoji test za kameru.
Ako postoji napišite šta je telefon prijavio prilikom testa.
Pokušajte da ukucate kod kada kartica nije u telefonu.
Najverovatnije da je kamera neispravna i da je neophodna zamena što je vema čes slučaj kod ovog modela telefona.
Bio sam sinoc u Telenoru, i rekli su mi da mi oni ne mogu nikako pomoci jer telefon vise nije pod garancijom.
Da mi je ispao telefon ili slicno, znao bi u cemu je problem, ali ovo se jednostavno samo od sebe desilo tako.
Rekli su mi u Telenoru, da odnesem telefon u servis, jer je problem najverovatnije softverski... Pa cu na taj nacin resiti problem, nadam se!Hvala vam na trudu!
Ako je problem softverske prirode možete pokušati sami da ažurirate softver.
alcatel.jpg Update Alcatel OT 995 ???
Pokusao sam sa ovim sto ste mi pisali , Dr. Mobile : Ako je problem softverske prirode možete pokušati sami da ažurirate softver.
Izgleda da je Alcatel ukinuo podršku za ove starije modele.
Jedino preostaje da potražite pomoć u nekom od servisa mobilnih telefona.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži