Možete li postaviti imei broj uređaja kako bimo izvršili proveru i dali Vam konkretan odgovor?
Dobar dan
Dobio sam 4s na poklon,kada stavim karticu izbacuje "sim not valid"
predpostavljam da to znaci da je zakljucan na mrezu?
Uz to mi je receno da je mozda zakljucan i na icloud ali mi ne izbacuje nikakvu poruku.
Pozdrav![]()
Možete li postaviti imei broj uređaja kako bimo izvršili proveru i dali Vam konkretan odgovor?
Da mogu, IMEI: 013175007718104
Vaš uređaj je zaklučan i na mrežu i na iCloud.
Na žalost dekodiranje nije moguće.
Ok, hvala na informaciji
IMEI: 012418000087312 mozete li provjeriti ovaj i koliko bi kostalo otkljucavanje
Za ovaj telefon Vam se ne isplati da uradite dekodiranje jer je cena preko 100€ kod ove mreže, što prelazi samu cenu telefona.
Pozdrav.Dobio sam dva polovna telefona na poklon ustvari djeca dobila jedan je iphone 4 imei 013662004209641 ios 7.1.2 sa kanadske mreže telus nemogu ga aktivirati zaključan na mrežu,a drugi iphone 4s imei 013051008107557 ios 8.1.2 sa kanadske mreže fido imam karticu za njega njega sam aktivirao ali je i on zaključan na mrežu.Da li postoji kakav način za unlock i jailbreak ili samo imei to jest tvorničko otključavanje i koliko košta mada mislim da to nema računa ovde kod mene hoće 50 eura u bih i ne garantuju da se neće opet zaključati pa mi smiješno kako će se opet zaključati ako ga tvornički tj pomoću imei otključaju.Lep pozdrav.
Telefon sa imei brojem: 013662004209641 je sa kanadske mreže Telus i na žalost ne može se jeftino dekodirati.
Dekodiranje preko Jailbreaka za ovu verziju se ne može uraditi tako da se uređaj ujedno otključa sa mreže.
Uređaj se može aktivirati sa originalnom karticom ili sa nekom od test kartica te se može koristiti kao iPod za slušanje muzike ili surfovanje internetom.
Telefon sa imei brojem: 013051008107557 se može dekodirati da bude sim free.
Ovde možete popuniti zahtev za dekodiranje, dekodiranje se obavlja bez odlaska u servis i rizika od ponovnog zaključavanja na mrežu.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
O.K.Hvala vam na odgovoru
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži