Nazalost nema ni ovde ja sam skinuo jos dve verzije ali nema ot 990 na spisku. Videcu da skinem jos neku pa ukoliko nadjem odgovarajuci, postovacu ovde.
Da, to je oficijelni sajt.
Pokušajte sa ovom verzijom Mobile upgrade Q 4.5.4.
Trebalo bi da na spisku ima i OT 990.
Nazalost nema ni ovde ja sam skinuo jos dve verzije ali nema ot 990 na spisku. Videcu da skinem jos neku pa ukoliko nadjem odgovarajuci, postovacu ovde.
Da vam pomognem, radi se o modelima koji imaju Qualcomm procesor, a softver za update nosi naziv koji počinje slovom Q.
Hvala Vam puno ja sam skidao i neke sa S oznakom.
definitivno nemam uspeha, ako neko ima ideju neka javi...
Da li ste pokušali da odnesete telefon u neki od servisa u Nišu, da pokušaju preko servisnog alata?
Iskreno nisam, nemam predstavu ni u koji servis da odnesem. Da li imate preporuku, i da li vi to radite?
Možete pokušati u servisu Mobilna klinika u podzemnom prolazu za TC kalča.
Ukoliko ne uspete tamo javite nam se putem kontakt strane kako bismo se dogovorili oko detalja.
Alkatel OT 985 upali se normalno radi sve ali nece da primi karticu sa brojem telefona ukucam *#06# izbaci IMEI: null i ispod SVN: 010 04 Sta moze da bude?
Na vašem telefonu postoji najverovatnije softverski problem tj da je jedan deo operativnog sistema oštećen.
Da li ste pokušali da uradite update softvera?
Telefon bez imei broja ne može da se loguje u mrežu.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži