prepoznaje li komp telefon sada uopste u device manager kada ga prikacis?
Da li postoji servis gde moze da se ubaci kompletan flash , greskom sam u spflash tool isao na opciju format whole flash i sada je telefon neupotrebljiv .
prepoznaje li komp telefon sada uopste u device manager kada ga prikacis?
Da da prepoznaje on , u device manager prvo ga prepozna kao unknown ali kad instaliram one touch upgrade program onda je kao mtk usb port .
..
a one touch upgrade nece da reinstalira sistem telefona? pokaze da je vec najnovija verzija instalirana?
Da tako je , pokazuje da je najnovija instalirana , kada bi samo neko mogao u programu mtk droid tool da skine backup i da sheruje mozda bi mogao sa spflash tool ponovo da ga ubacim .
ovo ti je alcatelov stock rom (unbranded), oznaka regiona ALRU1, moguce je da ce se nakon sto flesujes sa sp flasom preko one touch upgrade-a reinstalirati rom koji je bio u telefonu
https://mega.co.nz/#!Yksl3A6T!hbZ4d5...so1BBC_AA7p_UQ
kada hoces da odaberes putanju scatter.sca fajla u SP flashu, promeni u polju Files od type: Map File(*.txt) u All File(*.*)
Izmenio Miki Simovic : 16-05-14 u 21:40
Druze puno ti hvala , spasio si mi telefonuz malu modifikaciju sa scatter fajlom proradilo i telefon je u funkciji .
Ja se izvinjavam,meni se isto desilo,formatirao sam slucajno sa SP flas toolsom 5020x. I sad ne moze nista....samo ispise one touch m pop I dalje nista.
Gornji link nije aktivan,molim vas ako biste opet okacili taj fajl,pa da pokusam I ja spasiti svoj telefon....hvala unapred
- - - Ažurirano - - -
Molim vas I meni je hitno potreban backup od pomenutog telefona
Pomoc,ako neko ima konkretno resenje ?????
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži