Da li postoji mogucnost da sa X-sim kartice nece aktivacija iz razloga sto je bio od nekog predhodnog korisnika Icloud Email i pasword,sada sam obrisao,da li je sada moguce da uradim aktivaciju ili to nema nikakve veze.Hvala
Propust u iOS 7 omogućava korisnicima da isključe 'Find My iPhone' bez lozinke
Kako da:
1. Udjite u meni telefona, a zatim izaberite iCloud
2. Selektujte iCloud nalog koji želite da uklonite
3. Promenite upisanu lozinku u bilo koju nepostojeću i kliknite na Done
4. Kliknite OK kada se pojavi upozorenje o pogrešnoj lozinki. Zatim kliknite na Cancel da se vratite korak nazad u meniju
5. Ponovo izaberite isti iCloud nalog
6. Obrišite naziv "iCloud" iz polja sa obajašnjenjem (Description) i kliknite na Done
7. Sada je opcija Find my iPhone isključena
8. Izaberite Delete Account i uklonite Apple ID koji je postavljen
9. Pre nego što bilo šta drugo uradite dodajte svoj iCloud nalog na listu
10. Prijavite se na svoj iCloud nalog i proverite da li je vaš telefon dodat na listu Apple uredjaja
11. Ako je uredjaj dodat na listu selektujte Lost Mode a zatim Erase Remotely
12. Kada se uredjaj bude restartovao nakon brisanja unesite podatke svog iCloud naloga i završite proves aktivacije telefona
13. Sada je vaš telefon "linkovan" sa vašim iCloud nalogom i ne morate da strahujete da kojim slučajem prethodni vlasnik ne obriše vaše slike, video zapise i ostale bitne podatke
Izmenio Dr.Mobile : 19-02-14 u 17:48
Da li postoji mogucnost da sa X-sim kartice nece aktivacija iz razloga sto je bio od nekog predhodnog korisnika Icloud Email i pasword,sada sam obrisao,da li je sada moguce da uradim aktivaciju ili to nema nikakve veze.Hvala
Mislite li na aktivaciju iphona pomoću x-sim kartice ili na aktivaciju same x-sim kartice prilikom prvog ubacivanja u telefon?
Da li je moguce iskljuciti icloud na iphone 5s. Kad se upali aktivira mu se find my iphone i nista dalje. Moze li se to nekako zaobici ili ima neka druga opcija. Hvala!
Poštovani,
za sada ne postoji pouzdano/cenovno isplativo rešenje da se ova vrsta prepreke zaobiđe.
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži