Da li ste pokušali da uradite reset podešavanja telefona?
Pozdrav.Imam nekoliko problema sa mojim telefonom LG T385.Prvo neradi mi Wi-Fi.Kad xocu da ga ukljucim ispise mi Ukljucivanje Wi-Fi mreze nije uspelo, i to bas danas mi se desilo a telefon imam vec godinu dana i radio je perfektno.A drugo je, kad idem na youtube i xocu da gledam neki snimak, uvek mi je video brzi od zvuka.Pa jel moze iko da mi pomogne? Hvala![]()
Da li ste pokušali da uradite reset podešavanja telefona?
Jesam, probao sam i opet je isto :\
Cao imam problem sa mojim lg t385,nikako nece da mi pusti pesme sa you tuba,kada udjem u aplikaciju i izaberem koju cu pesmu on pokaze povezivanje zatim smestanje u bafer i tu pocne da se razmislja i na kraju izbaci jer je vreme proslo,sta ciniti???
Izmenio vojkana : 29-11-15 u 23:14
Da li ste ranije mogli da gledate video preko YouTuba?
Jesam bez problema,onda sam kupila drugi i ovaj je tako stajao,sada kada sam uzela opet da ga koristim on nece??
Može se desiti da je YouTube menjao na svojim serverima parametre te iz tog razloga više ne možete koristiti ovu uslugu na svom telefonu.
A moze biti da taj telefon ima i isuvise malo radne memorije i sve cete teze moci koristiti bilo koju drustvenu aplikaciju preko njega...
Trenutno ima 1 korisnika koji čitaju ovu temu. (0 registrovanih članova i 1 gosta)
Podeli ovu temu sa prijateljima na mreži