Uslovi korišćenja

Sajt www.halohalo.rs je vlasništvo firme Nortel Networks d.o.o.

 

Korišćenjem sadržaja, delom sadržaja sajta ili usluga koje pružamo smatra se ste pročitali i da se slažete sa ovim uslovima korišćenja.

 

Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja nemojte koristiti sadržaj, deo sadržaja ili usluge koje pružamo.

 

Nortel servis ima autorska prava na sve sadržaje objavljene na sajtu (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela  sajta,  bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava  i podložno je tužbi.

 

Saglasni ste da se postupak izvršenja usluge koju pružamo na sajtu pokrene istovremeno sa vašim slanjem porudžbine. Nećete moći da otkažete porudžbinu nakon dobijanja email obaveštenja da je "Uplata primljena u obradi". Priroda usluge je takva da se ne može vratiti.

 

Prilikom plaćanja platnom karticom na sajtu, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici firme  koja obavlja procesiranje  platnih kartica. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka firma Nortel  nema pristup podacima sa vaše platne kartice, pa samim tim ni ne može biti odgovoran za njihovu eventualnu zloupotrebu.

 

Zadržavamo pravo da iz ponude povučemo bilo koju uslugu, kao i da bez prethodne najave promenimo sadržaj i cene usluga.

Zadržavamo pravo promene uslova korišćenja u svakom trenutku i bez prethodne najave.

 

Korisnik je sam odgovoran za štetu ili gubitak podataka  koji nastanu kao posledica korišćenja sadržaja sajta .

Nortel servis ne snosi odgovornost za eventualne greške u opisima usluga ili greške u tehničkim opisima elektronskih uređaja.

Nortel servis ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od halohalo.rs domena.

 

 

Poslednja izmena:

05.01.2018 u 21:29

Pretraživač
Najnovije vesti Ostale vesti
Novi Vivax Fly V1 pametni telefon
23.03.2018.
  Kompanija Vivax predstavila je Vivax Fly V1 , novi pametni telefon sa velikim ekranom 5,5“ i tankim okvirom koji pokriva gotovo celu prednju stranu uređaja. Telefon pokreće Mediatek procesor i najnoviji Android 8.0 Oreo...
5G telefoni stižu naredne godine
19.03.2018.
 5G telefoni stižu naredne godine Qualcomm žuri da primeni SG mreže te će, prema poslednjim najavama, obezbediti Snapdragon X50 modeme za 18 velikih proizvođača, uključujući ASUS, Fujitsu, HMD Global (Nokia), HTC,...